Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Modelul de circulație a densității
PASCO Modelul de circulație a densității
88300 Lei

PASCO Modelul de circulație a densității

Modelul de circulație densitate PASCO este conceput pentru a ajuta elevii să modeleze și să înțeleagă circulația complexă de densitate asociată cu transferul de căldură în timpul fluxului ascendent al mediului cald. Mai exact, elevii pot crea corpuri de apă controlate de curenți oceanici verticali la diferite densități. Acest exercițiu poate fi completat cu senzori. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
88300 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1766 Lei
Descriere
Aplicații tipice:
Un model de circulație a densității temperaturii în solide sau diferite lichide
Descrieți forța motrice a curenților oceanici verticali
Măsurați inversiunile de temperatură pe baza diferenței de densitate
Cum functionează:
Pentru a utiliza dispozitivul, elevii umple ambele părți ale dispozitivului cu apă de diferite densități (de exemplu, rece și caldă). Colorantul alimentar poate fi apoi adăugat la fiecare corp de apă pentru a face amestecarea mai bine observată. În cele din urmă, deschideți supapele și observați circulația controlată prin convecție.
Elevii pot modela straturile sistemelor naturale, deoarece apele de diferite densități interacționează între ele. De exemplu, cum se comportă apa dulce dintr-un râu atunci când curge într-un circuit de apă salină? Atunci când utilizați apă rece sărată și apă proaspătă fierbinte, este posibilă și o „inversare a temperaturii”. Mișcarea apei este netedă și continuă, astfel încât amestecul este minimizat și stratificarea are loc chiar și cu diferențe mici de densitate.
www.youtube.com/embed/_a2V2_ZcIeE
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1046039
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare