Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO PAScar sistem dinamic de 1,2 m (fără vagonașe)

PASCO PAScar sistem dinamic de 1,2 m (fără vagonașe)
2 44386 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 4888 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Recomandat celor care au deja mașini PASCO și doresc să își extindă sistemul dinamic.
 • Sistemul PAScar dinamic fără cărucioare este cel mai economic mod de a vă echipa laboratorul pentru experimentele legilor, coliziunilor, vitezei și accelerării lui Newton. Cu accesorii, vă puteți extinde sistemul pentru alte experimente, cum ar fi aplicarea forței constante pe căruciorul ventilatorului, fricțiunea și vibrațiile. În plus, toate sistemele dinamice PASCO sunt special concepute pentru a utiliza senzori pe ele pentru achiziționarea datelor computerizate.
  Puține investiții în instrumentele de laborator de fizică oferă mai multe oportunități de învățare decât sistemele dinamice - perfecte pentru experimentarea legilor, coliziunilor, vitezei și accelerației lui Newton. Câștigați beneficiile echipamentelor cu frecare redusă fără zgomotul și costul șinelor amortizate cu aer.

  Șina durabilă din aluminiu este disponibilă în dimensiuni de 1,2 m sau 2,2 m, în funcție de dimensiunea laboratorului și de experimentele pe care doriți să le efectuați.
  Piulițele strânse pe picioarele și capetele nou reproiectate se aliniază automat cu orificiul T din șină, facilitând glisarea acestora pe șină.

  Caracteristici speciale:
  Sistemul dinamic PAScar fără cărucioare este versatil de neegalat, cu componente de înaltă calitate:
  Șinele de aluminiu PASCO combină durabilitatea cu utilizabilitatea. Extrudarea din aluminiu este rigidă și ușoară, dar dreaptă. Fiecare șină are o bandă de măsurare pentru măsurarea ușoară a schimbării lungimii. Crestăturile de pe marginea șinei pot fi folosite pentru a conecta accesorii precum porți foto, cleme de bare și indicatoare de unghi.

  Accesorii
  Șină dinamică din aluminiu de 1,2 m
  Clema tijei de șină
  Oprire dinamică a capătului șinei (2 buc)
  Picioare dinamice ale șinei (în perechi)
  Manual
 • Gyártó
  PASCO
  Cod produs
  ME-6953
Creare magazin online