Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO PASPORT Platformă de forță
PASCO PASPORT Platformă de forță
4 03300 Lei

PASCO PASPORT Platformă de forță

În loc de senzori PASPORT cu fir, vă recomandăm PASCO în continuă expansiune, care nu necesită o interfață, pot fi conectate direct la un smartphone, tabletă, computer. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
4 03300 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 8066 Lei
Descriere
Senzor de forță stabil dezvoltat pentru experimente biomecanice. Platforma de putere este un instrument excelent pentru studierea efectelor forțelor asupra corpului uman. Platforma robustă include patru celule de măsurare a forței care împreună măsoară forța rezultată care acționează asupra platformei. Experimente fezabile tipice: determinarea timpului de ședere între salt și sosire, max. determinarea forței cu genunchii îndoiți și drepți la sosire, folosind o minge de salt, măsurarea forțelor care se trezesc într-un lift și multe altele. Setul de mâner opțional (numărul piesei 104.1805) permite elevilor să efectueze experimente de tragere și presare.
Date tehnice:
Domeniu de măsurare: -1,1 kN până la +4,4 kN, protecție la suprasarcină cu buton de tare.
35 x 35 cm
4 kg
Conținut: platformă electrică, manual de utilizare în limba engleză

FONTOS !! Pentru a utiliza instrumentul interfața PASPORT pentru colectarea datelor PASCO SPARKvue sau PASCO Este necesar software Capstone.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1041016
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare