Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.PASCO PASPORT Senzor de frecvență respiratorie

PASCO PASPORT Senzor de frecvență respiratorie

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

În loc de senzori PASPORT cu fir, vă recomandăm gama de senzori fără fir PASCO, în continuă expansiune, care nu necesită o interfață și pot fi conectați direct la un smartphone, tabletă sau
computer.
 • Determinarea fiabilă a ratei respirației
  Senzorul folosește o manșetă toracică gonflabilă pentru a măsura diferența de presiune relativă care rezultă din expansiunea și contracția pieptului în timpul respirației. Experimentele tipice includ comparații înainte și după exerciții, examinarea asocierii dintre respirație și ritmul cardiac și efectele schimbării înălțimii asupra respirației.
  Conținut: Senzor de presiune relativă cu manșetă pentru piept, bilă gonflabilă din cauciuc și toate tuburile necesare, instrucțiuni de utilizare în limba engleză.

  IMPORTANT!
  Dispozitivul necesită o interfață PASPORT, colectarea datelor necesită software PASCO SPARKvue sau PASCO Capstone.
 • Gyártó
  PASCO
  Cod produs
  PS-2133
Creare magazin online