Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO PASPORT senzor de mișcare
PASCO PASPORT senzor de mișcare
97800 Lei

PASCO PASPORT senzor de mișcare

Fie că măsurați mișcarea unui glonț, a unei mașini dinamice sau a unei persoane, aveți nevoie de date bune și curate de la senzorul de mișcare. Senzorul nostru de mișcare folosește tehnologia falsă de filtrare a țintelor - nu mai există vârfuri sau alte pauze în datele dvs. În loc de senzori PASPORT cu fir, vă recomandăm gama de senzori fără fir PASCO, în continuă expansiune, care nu necesită o interfață și pot fi conectați direct la un smartphone, tabletă sau computer.
Acest senzor poate fi înlocuit cu:
Senzor de mișcare fără fir
. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
97800 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1956 Lei
Descriere
Obiectele pot fi de aproape 15 cm pentru a vă oferi mai mult spațiu pe birou pentru experimente (mulți senzori de mișcare necesită o distanță de 40 cm, jumătate de masă de laborator). Produce date mai precise - ignoră semnalele ultrasonice produse de curenții de aer.
Utilizare tipică:
Descoperiți legătura dintre poziție, viteză și accelerație
Studiați impulsul și reținerea energiei în timpul coliziunilor
Observați mișcarea sinusoidală a masei care vibrează pe arc
Măsurați mișcarea obiectelor mari, cum ar fi elevii

Proprietăți:
Înregistrează poziția, viteza și accelerația
Tehnologie falsă de filtrare a țintelor
Setări reglabile pe termen scurt și lung
Poate fi montat pe masini dinamice PASCO
Poate fi montat direct pe o tijă pentru o poziționare ușoară
Cap rotativ 360 °

PASPORT sau ScienceWorkshop? Senzorii PASPORT sunt conectați direct la toți conectorii PASCO curenți. Senzorii ScienceWorkshop se conectează direct la conectorii universali 550 și 850 și la conectorii vechi ScienceWorkshop. Pot fi conectate la alți conectori PASCO folosind un adaptor.

Cum functioneaza?
La începutul senzorului de mișcare, un traductor electrostatic emite o explozie de 16 impulsuri ultrasonice la aproximativ 49 kHz. Impulsurile cu ultrasunete sunt reflectate de la țintă și revin în partea din față a senzorului. Indicatorul țintă se aprinde atunci când traductorul detectează un ecou. Senzorul măsoară timpul dintre marginea ascendentă a declanșatorului și marginea ascendentă a ecoului. Folosiți acest timp și viteza sunetului pentru a calcula distanța până la subiect. Pentru a determina viteza, efectuați măsurători de poziție continue pentru a determina rata de deplasare. În mod similar, dispozitivul determină accelerarea prin măsurarea continuă a vitezei.

Date tehnice:
Interval: 0,15-8 m
Rezoluție: 1,0 mm
Rata maximă de eșantionare: 50 Hz
Gama de rotație a traductorului: 360 °

IMPORTANT!
Pentru a utiliza instrumentul, interfața PASPORT pentru colectarea datelor necesită software PASCO SPARKvue sau PASCO Capstone.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1041014
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare