Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Roller coaster - echipament complet
PASCO Roller coaster - echipament complet
12 14600 Lei

PASCO Roller coaster - echipament complet

Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
12 14600 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 24292 Lei
Descriere
Experimente spectaculoase pentru a studia conservarea energiei. Dimensiunea pistei: 9,1 m. Arătați spectaculos relația dintre accelerația constantă și cea centripetă.
Muntele rusesc este alcătuit din elemente modulare, cu care conservarea și mișcarea energiei pot fi examinate spectaculos. Dispozitivul este ușor de instalat, compact și poate fi construit într-un timp scurt. Cele trei plăci de susținere pot fi asamblate într-o placă de 224 x 60,4 cm pe care se poate construi pista utilizând o metodă simplă de conectare. Suprafața panourilor poate fi scrisă cu un marker, astfel încât putem scrie calcule și note pe el.
Experimente tipice:
Experimente de conservare a energiei. Porniți mini-mașina și măsurați viteza și altitudinea în mai multe puncte de-a lungul pistei. Folosiți aceste valori pentru a calcula energia totală a minimașinelor. Pierderea prin frecare este mai mică de 5%.
Experimente cu accelerație constantă. Accelerația constantă poate fi, de asemenea, măsurată și demonstrată pe mai multe secțiuni drepte, înclinate.
Experimente cu accelerație centripetă. Utilizați fie bucla, fie cloida pentru a măsura accelerația maximă și minimă a mașinilor mici.
Mișcarea proiectilelor / stocarea energiei. Determinați viteza cu care părăsiți pista de la înălțimea inițială a mașinilor mici. Viteza, înălțimea și punctul de sosire al vehiculului pe sol pot fi calculate. Arătați că mini-mașina parcurge distanța dintre două puncte de înălțimi diferite pe o pistă brahio-cronică în mai puțin timp decât pe un drum liniar.
Cele 3 mini-mașini sunt fabricate din plastic puternic (ABS) în roșu, galben și verde, roțile sunt cu rulmenți cu bile. Fiecare monovolum are o canelură pentru a primi steagul barierei de lumină și un suport pentru accesorii, de ex. pentru o ceașcă. O masă suplimentară poate fi atașată la fund pentru a crește energia fără a fi vizibilă din exterior. Datorită flexibilității sale, pista poate fi configurată plat sau chiar sub formă de buclă. Acestea sunt atașate la consolele montate în găurile din placa de bază prin intermediul unor cleme. O barieră ușoară poate fi montată pe fiecare consolă, astfel încât poziția, viteza sau accelerația să poată fi măsurate în aproape orice punct de pe pistă. Cu două clești, vehiculele pot fi oprite în siguranță. Ca și alte accesorii, furnizăm și cuplaje speciale pentru teste de impact flexibile și inelastice. Mai multe minicaruri pot fi combinate într-o combinație.
Conținut: placă de montare din 3 părți, picioare de masă, șină flexibilă de 9,1 m, 3 mini-mașini, accesorii pentru testarea în caz de accident, 3 greutăți suplimentare, 3 ghivece, 4 suporturi pentru poartă pentru furci, 3 steaguri pentru porți ușoare, 2 dispozitive de siguranță, elemente de asamblare și cuplare. Livrare cu instrucțiuni de utilizare în limba engleză.
Accesoriu opțional: Accelerația și măsurarea vitezei sunt posibile cu bariere ușoare, care nu sunt incluse în acest pachet. Barierele luminoase furcă 104.1022 pot fi utilizate cu procesoare PASPORT sau Smarttimer 104.1521.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1041592
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare