TOP produse

Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Set de bobine de bază

PASCO Set de bobine de bază
PASCO Set de bobine de bază
Aceste bobine de înaltă calitate și miezuri de fier laminat pun în mod efectiv în practică fundalul teoretic al electromagnetismului. Luați-le una câte una sau chiar într-un set complet. Bobinele sunt codificate în culori și marcate cu numărul filetului și direcția de înfășurare. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
Detalii
2 80800 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 5616 Lei
Descriere
Folosiți-le pentru următoarele experimente:
Electromagnetism: Arătați că puterea câmpului magnetic poate fi crescută prin creșterea curentului în cazul adăugării unui miez de fier în bobină sau folosind o bobină cu un număr mai mare de spire.
Inducție: Glisați un miez de fier prin bobină și măsurați forța electromotivă generată (EMF) folosind un galvanometru. Arată cum EMF depinde de numărul de ture și de viteza relativă a magnetului și a bobinei.
Transformatoare: Atașați bobine la miezuri de fier în formă de U sau E pentru a demonstra inductanța comună și teoria transformatoarelor. Apoi conectați un încărcător pentru a detecta schimbul de energie. Investigați teoria de bază a transformatorului cu o sursă de alimentare de curent alternativ și un voltmetru. Demonstrarea articolelor avansate necesită, de asemenea, utilizarea unui generator de funcții cu energie de ieșire mare (PI-8127 sau PI-9598) și a unui osciloscop. Pentru o experiență experimentală și mai bună, utilizați un computer cu una dintre interfețele PASCO ScienceWorkshop.
Notă: Acestea nu sunt transformatoare ideale. Așa cum este adevărat pentru orice transformator cu o singură bobină, transferul de flux între bobine este de numai 10%. Prin urmare, raportul de conversie a tensiunii rămâne proporțional sub valorile ideale, în funcție de numărul de rotații pe bobină. În această limită, pot fi efectuate studii cantitative eficiente.

Experimente tipice:
Cu ghidul profesorului și eșantion de date.
Bazele transformatorului 1
Bazele transformatorului 2
Inductie electromagnetica
Transformatoare intermediare

Pachetul include:
200 bobine filetate (SF-8609)
400 bobine filetate (2) (SF-8610)
800 bobine filetate (SF-8611)
Miez de fier în formă de U.
Info produs
Termen de livrare
6-8 săptămâni
Cod produs
PS1042262
Recenzii

Scrie prima recenzie pentru acest produs!

Produse similare