Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Set de piese statice
PASCO Set de piese statice
3 24600 Lei

PASCO Set de piese statice

Piesele selectate cu atenție (cum ar fi șuruburile și roțile) care au fost dezvoltate special pentru tabla ștergătoare magnetică PASCO au fost incluse în kit. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
3 24600 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 6492 Lei
Descriere
Pachetul include:
Melc mare
2 melci mici
Unitate de măsurare
Braț de echilibrare
Roata de putere
Melc cu două fire
Ansamblu montaj utilitar
Cărucior
Roata cuplului
Pantă
Bloc de frecare
Placă asimetrică

Cum functioneaza?
Unitatea de măsurare are 4 magneți puternici la bază. Scara este împărțită în trei părți: Newton (N), uncie (oz) și milimetru (mm). Piulița permite ridicarea sau coborârea cârligului superior, astfel încât experimentatorul să poată îndrepta placa indicatoare roșie din interiorul cilindrului.
Pentru a reseta scala, așezați dispozitivul pe masa statică. Cârligul inferior trebuie lăsat gol sau piulița slăbită cu câteva rotații. Cârligul superior trebuie rotit în sensul acelor de ceasornic (stânga-dreapta) pentru a micșora poziția plăcii indicatoare și în sens invers acelor de ceasornic (dreapta-stânga) pentru a ridica poziția plăcii indicatoare. Când placa atinge nivelul 0, piulița trebuie strânsă pentru a menține cârligul superior în poziție.
Dacă doriți să mutați unitatea de măsurare pe placa statică, este recomandabil să apucați instrumentul folosind tabul de jos și să îl trageți / împingeți în direcția dorită. Dacă doriți să scoateți unitatea de măsurare de pe placa statică, tot ce trebuie să faceți este să utilizați filele pentru a trage unitatea de măsurare departe de placă.
Sistemul static vine cu 2 melci mici și un melc mare care stau pe un piedestal magnetic. De asemenea, vine cu un melc cu două filete (care nu are o bază magnetică). Șnecul cu două rânduri a fost conceput pentru experimentele cu șnurul cu role.
Fiecare șurub este echipat cu role cu un coeficient de frecare redus. Melcii mici au un diametru exterior de 2,41 cm și un diametru interior de 1,65 cm. Melcii mari au un diametru exterior de 2,79 cm și un diametru interior de 2,28 cm.
Căruciorul și blocul de frecare au fost proiectate pentru experimentele de pantă. Toate roțile căruciorului au un coeficient de frecare redus și sunt echipate cu o bară metalică armată care permite atașarea unor greutăți suplimentare. Firul sau cablul pot fi atașate la cărucior la ambele capete.
Blocul de frecare este realizat din lemn de fag. La un capăt este un cârlig cu fundul și o parte acoperită cu pâslă. Dimensiunile blocului sunt de 2,54 cm x 5,08 cm x 6,35 cm.
Dispozitivul, care funcționează ca o pantă, are 4 magneți puternici încorporați în partea inferioară pentru a sta stabil pe tablă. Există un obstacol la fiecare capăt și o cântare, care este completată de un pandantiv din alamă pentru a ajuta la determinarea unghiului de înclinare cât mai repede posibil.
Brațul de echilibrare este format dintr-o grindă, o axă și 3 protractoare atașate grinzii. Fiecare transportor are un indicator transparent de unghi.
Un nivelator cu bule din aer indică când grinda este orizontală.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1046085
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare