Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Set de piese statice

PASCO Set de piese statice
3 60000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 7200 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Piesele selectate cu atenție (cum ar fi șuruburile și roțile) care au fost dezvoltate special pentru tabla ștergătoare magnetică PASCO au fost incluse în kit.
 • Pachetul include:
  Melc mare
  2 melci mici
  Unitate de măsurare
  Braț de echilibrare
  Roata de putere
  Melc cu două fire
  Ansamblu montaj utilitar
  Cărucior
  Roata cuplului
  Pantă
  Bloc de frecare
  Placă asimetrică

  Cum functioneaza?
  Unitatea de măsurare are 4 magneți puternici la bază. Scara este împărțită în trei părți: Newton (N), uncie (oz) și milimetru (mm). Piulița permite ridicarea sau coborârea cârligului superior, astfel încât experimentatorul să poată îndrepta placa indicatoare roșie din interiorul cilindrului.
  Pentru a reseta scala, așezați dispozitivul pe masa statică. Cârligul inferior trebuie lăsat gol sau piulița slăbită cu câteva rotații. Cârligul superior trebuie rotit în sensul acelor de ceasornic (stânga-dreapta) pentru a micșora poziția plăcii indicatoare și în sens invers acelor de ceasornic (dreapta-stânga) pentru a ridica poziția plăcii indicatoare. Când placa atinge nivelul 0, piulița trebuie strânsă pentru a menține cârligul superior în poziție.
  Dacă doriți să mutați unitatea de măsurare pe placa statică, este recomandabil să apucați instrumentul folosind tabul de jos și să îl trageți / împingeți în direcția dorită. Dacă doriți să scoateți unitatea de măsurare de pe placa statică, tot ce trebuie să faceți este să utilizați filele pentru a trage unitatea de măsurare departe de placă.
  Sistemul static vine cu 2 melci mici și un melc mare care stau pe un piedestal magnetic. De asemenea, vine cu un melc cu două filete (care nu are o bază magnetică). Șnecul cu două rânduri a fost conceput pentru experimentele cu șnurul cu role.
  Fiecare șurub este echipat cu role cu un coeficient de frecare redus. Melcii mici au un diametru exterior de 2,41 cm și un diametru interior de 1,65 cm. Melcii mari au un diametru exterior de 2,79 cm și un diametru interior de 2,28 cm.
  Căruciorul și blocul de frecare au fost proiectate pentru experimentele de pantă. Toate roțile căruciorului au un coeficient de frecare redus și sunt echipate cu o bară metalică armată care permite atașarea unor greutăți suplimentare. Firul sau cablul pot fi atașate la cărucior la ambele capete.
  Blocul de frecare este realizat din lemn de fag. La un capăt este un cârlig cu fundul și o parte acoperită cu pâslă. Dimensiunile blocului sunt de 2,54 cm x 5,08 cm x 6,35 cm.
  Dispozitivul, care funcționează ca o pantă, are 4 magneți puternici încorporați în partea inferioară pentru a sta stabil pe tablă. Există un obstacol la fiecare capăt și o cântare, care este completată de un pandantiv din alamă pentru a ajuta la determinarea unghiului de înclinare cât mai repede posibil.
  Brațul de echilibrare este format dintr-o grindă, o axă și 3 protractoare atașate grinzii. Fiecare transportor are un indicator transparent de unghi.
  Un nivelator cu bule din aer indică când grinda este orizontală.
 • Cod produs
  ME-9505
Creare magazin online