Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO sistem de melci pentru photogate

Măsoară deplasarea unui sistem cu șurub folosind un optocular și un șurub de frecare foarte scăzut.
Aveți nevoie de o interfață PASPORT pentru utilizare.
Accesorii:
Cap de optocular
Super Snail cu tija de sprijin
Șurub de fixare din plastic Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
Descriere
Capul de optocular PASCO funcționează într-un fascicul infraroșu îngust și are un timp de cădere rapid care generează semnale foarte precise pentru sincronizare. Când fasciculul infraroșu întâmpină un obstacol între sursă și detector, tensiunea de ieșire a fotocath este scăzută și LED-ul roșu de pe fotocath se aprinde. Când fasciculul nu este obstrucționat, tensiunea de ieșire este ridicată și LED-ul se stinge. Sistemul fotogate / melc utilizează un cap de optocular pentru a examina rotația melcului cu frecare redusă, oferind un senzor simplu și versatil. Calculați și trasați poziția, viteza, accelerația mașinilor și maselor etc. Șnecul poate fi, de asemenea, îndepărtat și fotogatul poate fi utilizat pentru experimentele standard de fotogate. Porțile foto pot fi montate pe cărucioare dinamice folosind clemele furnizate. Atunci când este utilizat cu un computer, sistemul poate înregistra, afișa și analiza date.
Conectivitate
Optocularul ScienceWorkshop originală, acest senzor se conectează direct la 550 sau 850 de intrări digitale și se conectează la vechii conectori ScienceWorkshop. Este necesar un adaptor digital pentru utilizarea cu conectorii PASPORT (cum ar fi AirLink).
Utilizare tipică
Efectuați măsurători de bază ale poziției, vitezei și accelerației
Test de cădere liberă, accelerație gravitațională
Măsurarea perioadei de oscilație
Interfață și software necesare
Pentru a utiliza acest produs, 550 sau 850 universal Aveți nevoie de un conector.
Acest produs necesită sau recomandă software PASCO pentru colectarea și analiza datelor. Puteți utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1041496
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare