Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Știința fizicii - Ghidul profesorului

PASCO Știința fizicii - Ghidul profesorului

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Ghidul profesorului PASCO își introduce cititorul în lumea fizicii experimentale prin experimente de laborator. Accentul cărții se pune pe învățarea continuă a elevilor, care este asigurată în timpul tuturor activităților de laborator. În timpul experimentelor, elevii așteaptă întrebări imbricate, care includ teste secvențiale și de cuvinte cheie, precum și oportunități de a prezice rezultatul experimentelor înainte de colectarea datelor. La sfârșitul experimentelor, întrebările cu răspunsuri multiple ajută la conectarea cât mai lină a părții teoretice și practice a curriculumului.
29 de activități de laborator sunt incluse în ghid. Toate experimentele pot fi personalizate în funcție de nevoile individuale ale lecțiilor și ale elevilor.
 • Caracteristicile produsului:
  Experimentele acoperă următoarele subiecte: mecanică, electricitate și magnetism, reacții chimice, ecologie, proprietățile materiei, transfer de energie și geosferă.
  „Provocările cuvintelor-cheie” măresc vocabularul științific al elevilor.
  Elevii pot face predicții înainte de a colecta date, asigurându-le astfel atenția pe tot parcursul experimentului.
  Întrebările cu alegeri multiple ajută la înțelegerea și pregătirea elevilor pentru examene.

  Pachetul include:
  Ghidul profesorului legat în spirală și descrierea tuturor activităților
  Disponibil și în format PDF
  Fișiere Word editabile pentru toți elevii
  O unitate flash care conține toate informațiile pe dispozitiv electronic

  Experimente:

  Reacții chimice:
  Reacții endoterme vs. exoterme: un senzor de temperatură de reacție rapidă și un senzor de presiune absolută pot fi folosiți pentru a genera reacții chimice și apoi pentru a determina dacă aceasta este endotermă sau exotermă.

  Dovezi ale reacțiilor chimice: senzorul de temperatură cu reacție rapidă poate fi utilizat pentru a face distincția între modificările fizice și reacțiile chimice. De asemenea, este posibil de identificat modificările care anterior erau dificil de determinat.

  Ecologie:
  PH-ul solului: utilizați un senzor de pH pentru a determina pH-ul unei probe de sol prelevate din 3 locații diferite.

  Electricitate și magnetism:
  Legea inducției lui Faraday: folosiți un senzor de tensiune pentru a detecta conexiunea dintre forța electrică generată de bobina magnetică și diferiții parametri ai magnetului sau bobinei!

  Experiment baterie din fruct: Utilizați un senzor de tensiune pentru a demonstra posibile diferențe chimice și fizice într-un experiment interesant!

  Mecanică:
  Accelerare:
  Legea lui Arhimede: folosiți un senzor de forță pentru a arăta relația dintre volumul de fluid deplasat de corpul scufundat și flotabilitatea.

  Conservarea meteriei: utilizați o balanță pentru a testa legea conservării materiei atât pentru reacții fizice, cât și pentru reacții chimice, măsurând greutatea reactivilor înainte de a avea loc reacția și apoi comparând această măsurare cu greutatea produsului rămas după reacție.

  Introducere în fizica forței: utilizați un senzor de forță pentru a măsura forțele care interacționează și care nu interacționează în raport cu gravitația.
  Legea lui Newton I: folosiți un senzor de mișcare pentru a determina forța unui corp în mișcare sau pentru a arăta că mișcarea unui corp rămâne neschimbată în absența forței externe!

  Newton II. Legea: folosiți un senzor de forță și mișcare pentru a facilita înțelegerea studenților despre relațiile dintre forța pură a corpului, accelerația corpului și masa corporală!

  Newton III. Legea: folosiți 2 senzori de forță pentru a reprezenta relația dintre forță și contraforța ulterioară!

  Graficul de schimbare a poziției: utilizați un senzor de mișcare pentru a prezenta conceptul de mișcare ca o schimbare de poziție sub formă grafică!

  Diferența dintre viteză și frecvență: utilizați un senzor de mișcare pentru a reprezenta diferența dintre componentele scalare și vectoriale ale vitezei pentru un cărucior experimental.

  Geosferă:
  Poluarea aerului și ploile acide: utilizați un senzor de pH pentru a detecta efectul poluanților atmosferici (CO2, SO2, NO2) asupra pH-ului apei.

  Iradiere și anotimpuri: utilizați un senzor de temperatură cu răspuns rapid pentru a determina modul în care unghiul de incidență al Soarelui modifică temperatura unei suprafețe.

  Radiații și transfer de energie: utilizați un senzor de temperatură pentru a determina modul în care culoarea unui recipient afectează temperatura apei din recipient în timp ce o încălziți cu energie radiantă.

  Căldură specifică - Nisip vs. apă: utilizați un senzor de temperatură din oțel inoxidabil pentru a demonstra efectul energiei asupra temperaturii nisipului și a apei.

  Apa - solventul universal: folosiți un senzor de conductivitate pentru a detecta modificările conductivității apei în timp ce dizolvați substanțe cu diferite solubilități de apă în apă!

  Trucuri de laborator:
  Densitate: utilizați un senzor de densitate pentru a arăta că densitatea unui material este o caracteristică intensă, care este independentă de forma și dimensiunea obiectului.

  Nivelul de O2 în aer: utilizați un senzor de presiune absolută pentru a studia componentele aerului și pentru a determina nivelul de O2.

  Valori semnificative: utilizați o jojă cu patru scări pentru a determina numărul optim de valori atunci când faceți estimări și efectuați calcule pe baza măsurătorilor.

  Viteză de reacție variabilă: utilizați un senzor de temperatură cu răspuns rapid pentru a demonstra modul în care temperatura afectează viteza reacțiilor chimice individuale.

  Proprietățile structurale ale materialului:
  Electrolit sau non-electrolit: folosiți un senzor de conductivitate pentru a determina ce ingrediente din anumite băuturi sportive sunt electroliți.
  Legături ionice și covalente: utilizați un senzor de conductivitate pentru a determina dacă un material necunoscut conține o legătură covalentă ionică, polarizată sau nepolarizată.

  PH de produse chimice de uz casnic: utilizați un senzor de pH pentru testarea chimică a produselor chimice standard de uz casnic. (Concentrația H3O +; clasificarea soluțiilor acide, bazice și neutre)

  Termodinamică:
  Legea lui Boyle: folosiți un senzor de presiune absolută pentru a investiga relația volum-presiune a unui gaz cu temperatură constantă într-un vas închis.

  Schimbarea fazei: utilizați un senzor de temperatură cu răspuns rapid și un senzor de temperatură din oțel inoxidabil pentru a determina modul în care căldura poate fi transferată către un material fără a crește temperatura materialului!

  Temperatura vs. încălzire: utilizați un senzor de temperatură pentru a determina relația dintre schimbul de căldură și schimbarea temperaturii într-o varietate de materiale.
 • Cod produs
  PS1046207
Creare magazin online