Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO transfer de energie - Termoelectricitate

PASCO transfer de energie - Termoelectricitate
 • PASCO transfer de energie - Termoelectricitate
 • PASCO transfer de energie - Termoelectricitate

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Placa de circuite termoelectrice PASCO pentru transfer de energie ajută elevii să înțeleagă mai bine funcționarea motoarelor termice și a pompelor de zăpadă. Folosind un element Peltier, efectele de răcire și încălzire pot fi monitorizate și măsurate cu ajutorul dispozitivelor de măsurare PASCO. Un ventilator de răcire, un radiator și un izolator de spumă pot fi de asemenea utilizate pentru a testa efectul lor asupra răcirii și încălzirii celulei Peltier.
 • Caracteristici:
  Transfer de căldură: elementul Peltier oferă o platformă excelentă pentru a experimenta conducerea căldurii, fluxul de căldură și radiația de căldură. Modelează un sistem de răcire: oferă studenților un instrument tangibil pentru a înțelege ciclul de răcire. Compatibil cu instrumentele de măsurare PASCO: utilizați sonde PASCO pentru a măsura intrarea și ieșirea de energie. Evaluează datele pentru a studia eficiența sistemului de transfer de energie.

  Accesorii:
  Transfer de energie - placă de circuit termoelectric
  Radiator
  Izolație cu spumă (2)
  Cabluri de temperatură pentru termistor (2)
  Cabluri scurte (8)

  Operațiune:
  Pompa de căldură: elementul Peltier este format din două substraturi ceramice, inclusiv semiconductori de tip p și n. Pe măsură ce curentul continuu curge prin dispozitiv, o foaie se încălzește în timp ce cealaltă se răcește. Temperatura este monitorizată de termistori în timp real, amplasați în blocuri de aluminiu de ambele părți ale celulei Peltier. Tensiunea și curentul care curg prin celula Peltier pot fi măsurate cu ajutorul contoarelor de curent și tensiune PASCO.

  Mașină cu energie termică:
  Odată ce diferența de temperatură sa dezvoltat în elementul Peltier, elevii pot seta comutatorul în poziția motorului termic. Folosind diferența de temperatură dintre foi, elementul Peltier generează acum curent pe măsură ce foile se deplasează spre temperatura de echilibru. Tensiunea generată de celula Peltier poate fi utilizată cu rezistențele de sarcină la ieșire pentru a determina energia generată. Energia generată poate fi comparată cu energia de intrare pentru a determina eficiența. Efectul modificării rezistenței la sarcină sau al diferenței de temperatură asupra eficienței poate fi de asemenea examinat.
 • Cod produs
  ET-8782
Creare magazin online