Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Transportor torsional și manometru
PASCO Transportor torsional și manometru
1 96300 Lei

PASCO Transportor torsional și manometru

Măsurați convenabil atât tensiunea, cât și unghiul. Dimensiune mare pentru prezentări. Calibrare zero. Suport pentru tije încorporat pentru montare rapidă orizontală sau verticală. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
PE COMANDA
1 96300 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 3926 Lei
Descriere
Protractor torsional și ecartament de forță este o scară cu arc și un raportor integrat într-un dispozitiv. Perfect pentru experimentele de echilibru static, discul rotativ indică tensiunea din cablu și unghiul la care șirul trece prin inelul exterior poate fi citit. Perfect pentru experimentele de echilibru static, cadranul rotativ indică tensiunea în șir și unghiul este citit pe unde șirul trece peste scara de grade de pe inelul exterior. Deoarece transportor torsional și manometrul sunt sprijiniți pe o tijă, au un avantaj față de alte cântare cu arc care tind să tragă șirul în jos, schimbând unghiul.
Cablul este înfășurat pe un șurub mic cu arc. Balanța arcului de torsiune este calibrată din fabrică și poate fi redusă la zero de către utilizator. Săgeata roșie de tensiune este codificată prin culori, corespunzând scării Newton.
Chiar dacă tija de montare nu este orizontală, scara transportorului de torsiune și scara de măsurare a forței poate fi reglată la o verticală de 90 de grade prin rotirea scării de transportoare exterioare până când cablul trece la 90 de grade.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
ME-6855
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare