Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Trusa „Descoperiți forța centripetă”

Setul "Descoperă forța centripetă!" demonstrează modificările forței centripete în timpul manipulării variabilelor cheie în timpul experimentului. Pachetul include, de asemenea, o serie de dopuri de cauciuc, care permit utilizarea cât mai largă a greutăților. Frânghiile tradiționale din plastic facilitează menținerea greutăților de filare. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
Descriere
Se pot efectua 3 experimente cu acesta:
Forță vs Viteză: viteza mufei se schimbă; mențineți masa și raza neschimbate
Forță vs rază: schimbări de rază; mențineți viteza și raza neschimbate
Forță vs Greutate: greutatea fișei variază; mențineți greutatea și viteza neschimbate
Pachetul include:
Dopuri de cauciuc (dimensiuni: 6,8,10)
Frânghii din plastic (10 buc)
Sfoară galbenă (73 metri)
Tub gol
Cum functioneaza?
În urma experimentului tradițional PSSC (Physical Science Study Committee: Un proiect lansat de profesorii MIT în 1962 pentru a reforma educația fizică a liceului.), Studenții țin un tub de metal gol în mâini și învârt un dop de cauciuc peste cap. Dopul se mișcă pe o cale circulară în timp ce celălalt capăt al sfoară este atașat la greutate. Deoarece sistemul este atunci în echilibru, forța centripetă este egală cu masa greutății.
Când greutatea oscilantă se mișcă deja la o viteză constantă, puteți utiliza un alt cronometru pentru a măsura perioada de timp a unei ture. Elevii pot măsura, de asemenea, raza liniei de mișcare circulară, prin care devin capabili să calculeze viteza dopului de cauciuc. Circumferința cercului trebuie împărțită la perioada de timp.
Experimentul poate fi făcut măsurabil și dinamic folosind un senzor de forță, un senzor de mișcare și software PASCO dezvoltat direct în acest scop.
PASCO PASPORT Senzor de putere de înaltă rezoluție
PASCO PASPORT senzor de mișcare
Set de greutate PASCO Hook
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1041605
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare