Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Tub Pitot pentru senzorul de debit general PASPORT

PASCO Tub Pitot pentru senzorul de debit general PASPORT
55638 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1113 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Conceput pentru a fi plasat în aer sau apă. Conectat la PASCO PASPORT Senzor de flux general pentru a ajuta la măsurarea diferențelor de presiune .

Senzorul general de debit determină debitul în aer sau apă prin măsurarea diferenței de presiune între două țevi de intrare. Tubul venturi sau pitot trebuie conectat la senzorul general de debit. Venturiul trebuie utilizat într-o conductă în care curge aer sau apă. Tubul Pitot poate fi utilizat într-un canal de apă deschisă sau în aer. Tubul Venturi are o constricție și două orificii de presiune cu o etanșare. Venturiul poate fi conectat la senzorul general de presiune cu conectori. Senzorul general de presiune măsoară diferența de presiune a fluidului la două secțiuni transversale diferite, iar software-ul efectuează un calcul pentru a converti diferența de presiune în viteză sau flux de masă. Diapozitivele de țevi Venturi pot fi lipite pe orice rețea de țevi de 3/4 "din PVC. Conducta Pitot trebuie plasată într-un flux de aer sau conductă de apă. iar software-ul calculează debitul din diferența de presiune. Materialul de curgere (aer sau lichid) și accesoriul folosit (tubul Pitot sau tubul Venturi) sunt selectate de utilizator atunci când este colectat software-ul PASCO și - pentru evaluare.
  • Caracteristici:
    PVC transparent vă permite să vedeți fluxul de fluid în țevi. Supapele cu eliberare rapidă sunt echipate cu o supapă, astfel încât să nu existe scurgeri de lichid și un senzor să poată fi mutat de la un conector la altul. Funcționează în apă și aer.
  • Gyártó
    PASCO
    Cod produs
    ME-2221
Creare magazin online