Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Oferim instrumente și metode pentru includerea roboticii în procesul de educație atât în grădinițe, cât și în școlile primare.Planșă de perete Perimetrul și aria figurilor geometrice

PE COMANDA
Planșă de perete Perimetrul și aria figurilor geometrice
 • Planșă de perete Perimetrul și aria figurilor geometrice
18285 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 366 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

 • Dimensiunea : 70 x 100 cm
  Laminare :pe ambele părți
  Șipci de lemn

  Planșa de perete - Perimetrul și aria figurilor geometrice - DUO,  este tipărită față/verso, are dimensiunea 70 x 100 cm și cuprinde pe o parte prezentarea formelor geometrice, dar și calcularea ariilor și a perimetrelor, iar pe verso clasificarea patrulaterelor.

  Materialele pentru planșele didactice Stiefel sunt realizate cu supervizarea specialiștilor din domeniu (profesori, pedagogi, consultanți științifici, etc). Planșele didactice sunt nelipsite din instituțiile de învățământ, ajutând la procesul dezvoltării educaționale, începând cu preșcolari și până la elevi de gimnaziu sau chiar de liceu. Planșele didactice sunt realizate din folie dublu structurată, foarte rezistentă în timp, nu se rup, se pot nota cu markere lavabile și ulterior șterge și sunt dotate cu șipci din lemn.

 • Tip
  material didactic
  Dimensiune
  70x100 cm
  Finisare
  laminata fata/verso, sipci de lemn
  Cod produs
  SER-P32117
  Status
  PE COMANDA    
Creare magazin online