Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Plăcuțe de izolație vibraționale Meade 895

Plăcuțe de izolație vibraționale Meade 895
  • Plăcuțe de izolație vibraționale Meade 895
53581 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1072 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Acest produs este compatibil cu modelele cu un trepied cu diametrul de până la 14 ". Tampoanele izolatoare pentru vibrații Meade facilitează îmbunătățirea în continuare a timpului de amortizare al telescopului Meade. Aceste plăcuțe reduc timpul de amortizare tipic al vibrațiilor la mai puțin de o secundă. Acest produs compatibil cu modele cu diametrul de până la 14 ". Tampoanele anti-vibrații Meade 895 pot fi foarte utile pentru imagini sensibile, precum și în cazurile în care utilizatorii observă deseori corpurile cerești cu cel mai mare grad de mărire. În plus, poate fi util dacă vântul și / sau rafalele de intensitate semnificativă sunt adesea întâlnite la locul de monitorizare. Cele trei plăcuțe din kit sunt fabricate din diferite materiale concepute pentru a maximiza amortizarea vibrațiilor și viteza. Plasând un tampon sub picioarele trepiedului, puteți experimenta imediat o scădere a nivelurilor de vibrații atunci când este privit în ocular, permițând telescopului să ofere performanțe mai eficiente chiar și în cele mai dificile aplicații.
  • Cod produs
    LH71903
Creare magazin online