Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Dispozitive interactive și vizuale

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Oferim instrumente și metode pentru includerea roboticii în procesul de educație atât în grădinițe, cât și în școlile primare.

Categorie principală >SALĂ DE CLASĂ DIGITALĂ >Dispozitive interactive și vizuale

Elevii de astăzi aparțin generațiilor Z și Alpha. Generația Z este acum în mare parte prezentă școli medii în și licee, membrii generației Alpha sunt încă copii mici, dar pot deja fi întâlniți în clasele primarele ale școlilor.  Ei gestionează cu ușurință fluxul rapid de informații, schimbându-și adesea activitățile în timpul multitasking-ului. Astfel, cu instrumentele și metodele tradiționale, este dificil să le atragi atenția, nu sunt provocați de o sarcina care poate fi rezolvată cu o căutare pe Google.

Afișarea vizuală este preferată textelor lungi, nestructurate. Acești copii nu mai pot fi învățați eficient cu vechile metode, iar atenția lor poate fi captată doar cu metode care iau în considerare caracteristicile generației lor. Dispozitivele interactive și vizuale sunt principalul element al unei clase digitale. În această categorie veți găsi cele mai bune oferte de table interactive, ecrane LCD și flipcharturi interactive la un raport excelent calitate/ preț. Creare magazin online