Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Seria Meade 4000 #1 set de filtre color

Seria Meade 4000  #1 set de filtre color
  • Seria Meade 4000  #1 set de filtre color
  • Seria Meade 4000  #1 set de filtre color
  • Seria Meade 4000  #1 set de filtre color
45800 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 916 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Fiecare filtru este acoperit antireflexiv pe ambele părți ale sticlei
Setul de filtre color Meade 4000 Series # 1 vă permite să observați și să fotografiați detalii pe suprafața planetelor care de multe ori ar fi invizibile fără filtre. Alegeți filtrul sau setul de filtre care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și vedeți ce ați pierdut până acum! Folosiți filtrele individual sau împreună pentru a realiza o filtrare selectivă a spectrului vizual de culori. Spectrul de culori al celor mai fine filtre de sticlă optică este oferit prin nuanțarea sticlei, nu printr-o acoperire separată colorată. Toate filtrele sunt acoperite antireflexiv pe ambele părți ale sticlei pentru o performanță bună și pot fi utilizate cu toate obiectivele din seria Meade 4000 și 5000. Filtrele color sunt considerate de mulți drept accesorii esențiale pentru observarea Lunii și planetelor.
Setul de filtre de culori nr. 1 include:
# 12 Galben (74% randament): contrastează puternic cu caracteristicile albăstrui ale lui Jupiter și Saturn în timp ce evidențiază caracteristicile roșu și portocaliu. Util pentru creșterea contrastului caracteristicilor Lunii.
# 23 roșu (25% transmisie): creează un contrast puternic și evidențiază detalii de pe o suprafață slab albastru-verde. Este util în primul rând pentru observarea lui Jupiter, Saturn și Marte. Crește contrastul dintre Mercur și cerul albastru deschis în timpul observațiilor de zi sau de amurg.
# 58 verde (randament de 24%): centurile și structura lui Jupiter și Saturn. Crește semnificativ contrastul ghețarelor de pe Marte și contrastul fenomenelor atmosferice greu de văzut vde pe Venus.
# 80A albastru deschis (30% randament): un filtru popular pentru monitorizarea lui Jupiter și Saturn. Crește fisurile și formațiunile ale centurilor de nor ale lui Jupiter și caracteristicile petei roșii. Filtrul evidențiază centurile și fenomenele polare ale lui Saturn. Foarte util pentru creșterea contrastului dacă este folosit ca filtru pentru Lună.
  • Cod produs
    LH71832
Creare magazin online