Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Seria Meade 4000 #3200 Set de filtrecolor pentru observarea Lunii și planetelor

Seria Meade 4000 #3200 Set de filtrecolor pentru observarea Lunii și planetelor
  • Seria Meade 4000 #3200 Set de filtrecolor pentru observarea Lunii și planetelor
38000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 760 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Fiecare filtru este acoperit antireflex pe ambele părți ale sticlei
Kitul de filtre pentru Lună și planete Meade 4000 Series # 3200 vă permite să observați și să fotografiați detalii de pe suprafața planetelor care ar fi adesea invizibile fără filtre. Alegeți filtrul sau setul de filtre care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și vedeți ce ați pierdut până acum! Folosiți filtrele individual sau împreună pentru a realiza o filtrare selectivă a spectrului vizual de culori. Spectrul de culori al celor mai fine filtre de sticlă optică este asigurat prin nuanțarea sticlei, nu printr-o acoperire separată colorată. Toate filtrele sunt acoperite antireflexiv pe ambele părți ale sticlei pentru o performanță bună și pot fi utilizate cu toate obiectivele din seria Meade 4000 și 5000. Filtrele color sunt considerate de mulți un accesoriu esențial pentru monitorizarea lunii și a planetelor.
Setul de filtre color pentru Lună și planete # 3200 include următoarele filtre:
# 25 Roșu (14% randament) - evidențiază contrastul puternic al centurilor de nori ale lui Jupiter, ajutând la observarea ghețarilor de pe Marte. Datorită debitului limitat, este cel mai potrivit pentru telescoapele mai mari.
# 12 galben (74% transmisie) - acest filtru contrastează albastru, evidențiază roșu și galben pe Jupiter și Saturn și crește contrastul lui Marte și Lună.
# 80A albastru (30% randament) - un filtru popular pentru a evidenția formele spiralate din centura de nori a lui Jupiter, inclusiv Pata Roșie, și contrastează Saturn și Luna. Filtru lunar ND96 (transmisie 13%) - reduce strălucirea atunci când observăm Luna.
  • Cod produs
    LH71833
Creare magazin online