Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Set de cabluri de conectare Meade 505 pentru modelele Meade cu AutoStar și / sau AudioStar

Set de cabluri de conectare Meade 505 pentru modelele Meade cu AutoStar și / sau AudioStar
20000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 400 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Produsul este conceput pentru tastatura AutoStar și / sau AudioStar inclusă standard pe Meade ETX-90, ETX-125, LXD75, LX80, LX90 și alte modele.
Setul de cabluri de conectare Meade 505 este potrivit numai pentru conectarea unui computer personal și a unei unități AutoStar sau AudioStar. Acest produs vă permite să conectați o tastatură Meade AutoStar sau Meade AudioStar la un port serial al unui computer personal folosind software-ul Meade AutoStar Suite, care poate fi descărcat gratuit de pe www.Meade.com. Folosit împreună cu software-ul potrivit, vă permite să controlați telescopul de la un computer personal, să descărcați actualizări de software și să clonați o tastatură în alta, astfel încât bazele de date create de utilizator să poată fi partajate. Produsul nu conține software. Pachetul de produse include un cablu lung de 90 cm cu un conector cu 4 pini la fiecare capăt, un cablu lung de 180 cm cu un conector cu 4 pini la un capăt și un conector cu 6 pini la celălalt capăt și un conector cu 6 pini cu seria RS-232 adaptor de interfață. Produsul este conceput pentru tastatura AutoStar și / sau AudioStar inclusă standard pe modelele Meade ETX-90, ETX-125, LXD75, LX80, LX90 și alte modele.
NOTĂ: Acest produs poate fi conectat la un port USB de pe un computer personal utilizând un adaptor USB Meade opțional.
  • Cod produs
    LH71872
Creare magazin online