Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. SI mértékegységrendszer I. + munkaoldal tanulói munkalap- Sistemul metric I. fisă de lucru și de studiu

SI mértékegységrendszer I. + munkaoldal tanulói munkalap- Sistemul metric I. fisă de lucru și de studiu
600 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 012 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Sistemul metric I. fisă de lucru și de studiu. Materialele adăugătoare la temă pot fi folosite cu realitatea augmentată.
  • Sistemul metric I. fisă de lucru și de studiu. Moară și apă, pisică și ieșire, elefant și pastă de dinți, panteră și panglică. O serie de cuvinte care pare ciudată, care de fapt, ilustrează concepte și fenomene fizice de bază și te ghidează în lumea unităților de măsură. Pe partea din spate, fișa de lucru conține desene și portrete imaginative pline de umor ale fizicienilor, care oferă și originea numelor unităților de măsură într-o limbă străină. Fișa poate fi folosită nu doar pentru învățat, dar și pentru exersare. Avantajul său este că suprafața dublă: o parte pentru învățare, cealaltă pentru exerciții. În acest fel elevul este capabil să se autocontroleze. Deoarece este rezistentă la apă, fișa poate fi curățată și scrisă din nou și din nou.Fișa poate fi arhivată în orice mapă, colectată împreună cu celelalte fișe de lucru, astfel încât cunoștințele de bază pot fi organizate și revizuite.
  • Cod produs
    SER-2493207-H
Creare magazin online