Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Software Tango Elite pentru tablă albă interactivă și ecran tactil (licență de 1 an)

Software Tango Elite pentru tablă albă interactivă și ecran tactil (licență de 1 an)
3 61000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 7220 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Software-ul pentru table Tango Teach Elite este un software de prezentare dezvoltat special pentru dispozitive cu ecran tactil. Este foarte ușor să faceți prezentări spectaculoase și prelegeri într-o școală sau mediu corporativ. Puteți afișa mai multe lucruri simultan, de ex. videoclipuri, imagini, sunete și documente. Totul este compatibil cu fișierele media standard de astăzi. Google și YouTube pot fi accesate fără a ieși din software, iar fișierele media pot fi copiate pe desktop folosind o metodă simplă de glisare și plasare. Redarea automată a fișierelor video și audio. Backup automat la fiecare 30 de secunde, astfel încât munca dvs. să nu să se piardă accidental. Operațiune simplă, clară, bazată pe situație. Sunt disponibile o varietate de instrumente de scriere și desen, forme, pixuri și pensule. De asemenea, puteți tasta conținutul textului.

  • Software-ul Tango este disponibil în două versiuni: Tango Teach pentru scopuri educaționale și Tango Elite pentru utilizare în birou.


    Pentru a crea prezentări și materiale de lecție, pur și simplu luați fișierele media locale (imagini, desene, videoclipuri, fișiere audio, PDF-uri sau prezentări PowerPoint) și trageți-le pe desktopul Tango și salvați colecția media. Conținutul online și site-urile web pot fi, de asemenea, legate de software-ul tabletelor Tango. Videoclipurile YouTube și rezultatele Google Image Search pot fi vizualizate și lipite fără a ieși din software. Videoclipurile pot fi redate și pe desktopul software-ului Tango. Poate fi conectat cu ușurință la aproape orice dispozitiv mobil, deci este excelent și pentru lucrul în grup. 1 licență pentru prezentator + 16 licențe colaborative. (16 dispozitive mobile externe pot fi conectate la software).

  • Cod produs
    TangoElite
Creare magazin online