Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Software-ul PASCO Spectrometry - Descărcare gratuită

Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
Descriere

Prezentare generală

Cel mai eficient instrument construit de la bază pentru sarcini spectrometrice. Puteți descărca gratuit pentru computerele Windows și Mac și aplicația gratuită pentru tablete iPad și Android.

Aplicația de spectrometrie ajută la analiza spectrului de emisie, a spectrelor de absorbanță a soluțiilor colorate și a pigmenților vegetali, la scrierea legii Lambert-Beer la concentrații necunoscute și la experimentele cinetice. Interfața centrată pe învățare face mai ușor pentru toți elevii și profesorii să învețe și să predea spectrometria și fizica.

Folosiți un Chromebook? Google a permis anumitor aplicații Android să ruleze pe Chromebookuri. Pentru informații de compatibilitate și instrucțiuni de instalare, consultați linkul de mai jos.

Informații despre descărcare

Software-ul permite studenților să măsoare intensitatea, absorbanța și fluorescența utilizând spectrometrul fără fir PASCO sau spectrometrele anterioare Amadeus și Red Tide (Ocean Optics) și acceptă atât conectivitatea Bluetooth, cât și USB.

Ghidul utilizatorului

Cerințe de sistem

Windows Mac Windows 7 sau o versiune ulterioară (Mac OS X pe 32 sau 64 de biți sau 10.7 sau o versiune ulterioară Procesor 1 GHz Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7 sau Xeon Processor

Placă grafică cu suport OpenGL 2.0

Placă grafică cu suport OpenGL 2.0 100 MB stocare 50 MB stocare

Rezoluție 1024 x 768 sau mai mare 

Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS0000001
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare