Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsSpațiul cosmic. Microlumea.Ediție în două volume

Spațiul cosmic. Microlumea.Ediție în două volume
  • Spațiul cosmic. Microlumea.Ediție în două volume
  • Spațiul cosmic. Microlumea.Ediție în două volume
14992 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 300 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Pentru copiii din ciclul primar sau gimnazial
Setul „Spațiul exterior. Microlumea” este format din două cărți educaționale care introduc copiii în lumea biologiei și a astronomiei. Cărțile sunt ilustrate cu imagini vii, scrise într-un limbaj simplu și spun povestea a două lumi atât de îndepărtate - microlumea și spațiul.

Microlumea.Enciclopedia introduce cititorii tineri în lumea microcosmosului și îi învață să o descopere singuri. Spune povestea micilor locuitori ai lumii noastre, prezintă microscopul și te învață cum să-l folosești. Cartea va fi un ajutor excelent în însușirea elementelor de bază ale biologiei.

Spațiul cosmic. Golul ne-gol. Carte educațională. Cartea despre spațiu este o alegere excelentă pentru învățarea elementelor de bază ale astronomiei. Este vorba despre planetele Sistemului Solar, Lună, Soare, nebuloase, galaxii și constelații. Enciclopedia introduce structura telescopului și te învață cum să faci observații astronomice corect. „Spațiul exterior. Microlumea ”este o carte ușor de citit pentru copiii cu vârsta peste 6 ani și un ajutor excelent pentru extinderea cunoștințelor.
  • Producator
    Levenhuk
    Cod produs
    LH71179
Creare magazin online