Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Set de difuzie / osmoză
PASCO Set de difuzie / osmoză
4 13100 Lei

PASCO Set de difuzie / osmoză

Acest kit include unitatea de difuzie / osmoză PASCO și un senzor de presiune dublu.
Acest design unic, special se bazează pe un concept familiar și îl face tangibil. Studiați viteza de mișcare a apei folosind un program de măsurare și un software de achiziție de date.
O imagine care este inclusă practic în fiecare carte de biologie pentru a ajuta studenții să dobândească o înțelegere cuprinzătoare: un tub în formă de U cu o membrană permeabilă care separă o soluție hipotonică și o hipertonică. Cu toate acestea, majoritatea metodelor de clasă care se ocupă de osmoză nu profită de simplitatea și eleganța acestui design în lucrările de laborator.
Unitatea de difuzie / osmoză PASCO are alte avantaje distincte. De fapt, permite elevilor să descopere viteza mișcării apei și să cuantifice diferențele de presiune care apar în sistem. Toate acestea se pot face cu precizie și rapiditate folosind o pungă de dializă.
Datorită versatilității acestui design, echipamentele de difuzie / osmoză pot fi utilizate de către studenții începători la biologie pentru a arăta pur și simplu mișcarea apei datorată osmozei sau pentru a ilustra conceptul de semi-permeabilitate, în timp ce studenții avansați pot măsura efectul modificării concentrației soluției sau a modificării presiunii.
Această versatilitate înseamnă, de asemenea, că același set poate fi folosit pentru profesorii de chimie pentru a studia relațiile dintre volum și presiune sau pentru profesorii de științe ale mediului care doresc să ilustreze cum se mișcă apa în sol și într-o plantă. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
PE COMANDA
4 13100 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 8262 Lei
Descriere
Caracteristici:
Designul în formă de U oferă familiaritatea studenților, cu coloane drepte care mențin cantitatea de gaz la același nivel deasupra lichidului.
Coloanele transparente subdivizate permit ca cantitatea să fie vizibilă și cuantificată.
Membranele sunt ușor de înlocuit.
Conexiunile etanșe previn scurgerile de presiune.
Unitate independentă, nu este nevoie de echipamente de laborator suplimentare pentru păstrarea acestuia.
Coloane din plastic în loc de sticlă pentru durabilitate și siguranță pentru elevi.

Accesorii
Echipamente de difuzie / osmoză
Conectori pentru utilizare cu manometre fără fir (2)

Operațiune:
Unitatea de difuzie / osmoză PASCO este un tub în formă de U format din două coloane separate printr-o membrană semipermeabilă. Instrumentul singur permite studenților să studieze și să măsoare schimbarea de volum datorată osmozei, precum și schimbarea concentrației datorată difuziei.
PASPORT Cu un senzor de presiune dublu, dispozitivul permite elevilor să măsoare modificările de presiune și volum datorate mișcării osmotice a apei de la soluția hipotonică la cea hipertonică pe o membrană semipermeabilă.
PASCO oferă profesorilor de biologie un instrument pentru a trece de la modelul teoretic la observația efectivă.

Interfață necesară:
Pentru a utiliza acest produs este necesară o interfață universală PASCO 550 sau o interfață universală 850.

Software necesar:
Utilizarea software-ului PASCO necesară sau recomandată pentru acest produs pentru colectarea și evaluarea datelor. Se poate utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
Info produs
Termen de livrare:
4-8 săptămâni
Cod produs:
ME-6942
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare