Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Sărbători fericite!

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Giroscop cu 3 axe

PASCO Giroscop cu 3 axe
 • PASCO Giroscop cu 3 axe
 • PASCO Giroscop cu 3 axe
 • PASCO Giroscop cu 3 axe
10 80000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 21600 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Modelul unic, cu frecare redusă a giroscopului cu 3 axe PASCO vă permite să studiați mișcarea de rotație într-un cadru școlar într-o măsură fără precedent. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
 • Datorită designului complet deschis, elevii pot încetini sau opri mișcarea de rotație și pot observa scufundarea giroscopului apucând axa verticală. Deși formulele de rotație pot fi utilizate pentru a prezice această imersiune, instrumentele tradiționale nu permit confirmarea experimentală a acestora.

  Experimente cu Ghidul profesorului și cu exemple de date:
  Precesiune
  Demo: discuri care se rotesc în direcții opuse
  Demo: precesiune
  Demo: nutație

  Caracteristici ale produsului:
  Frecare redusă: placa decelerează la aproximativ jumătate din viteza inițială după aproximativ 6 minute datorită rulmenților cu frecare redusă situate pe axa verticală a giroscopului.
  Indicator de unghi precis: poate măsura între 30 și 140 de grade; un dop retractabil servește ca indicator în timpul experimentului.
  Sincronizare ușoară: viteza redusă de rotație disponibilă vă permite să măsurați viteza unghiulară utilizând un contor de viteză și un cronometru.
  Echilibrare ușoară: două contragreutăți asigură un echilibru dur sau fin.
  Placă inerțială mare: cu inerția sa de rotație ridicată, giroscopul PASCO poate oferi o rată similară de precesiune cu giroscopurile mai mici și închise. Viteza de rotație scăzută a plăcii PASCO permite studenților să examineze atât precesiunea lentă, cât și cea rapidă. Tot ce le trebuie este un cronometru.

  Cum funcționează?
  Pentru a roti discul, înfășurați cablul în jurul melcului și strângeți-l. Dar poate fi chiar filat manual. Dacă o greutate este atașată la un capăt al giroscopului, aceasta va răspunde cu o precesiune ușor previzibilă. Datorită numeroaselor caracteristici unice ale modelului, acesta poate fi un instrument de demonstrație extrem de eficient la examinarea mișcării de rotație. Cu suportul Rotational Motion Detector (ME-8963) completat cu un adaptor de mișcare de rotație în formă, giroscopul PASCO devine un instrument cantitativ în experimentele de mișcare de rotație. Cu doi senzori de mișcare rotativi, elevii pot obține o vedere grafică a precesiei și mișcărilor de nutare ale giroscopului.
 • Cod produs
  ME-8960
Creare magazin online