Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Cronometru cu bandă
PASCO Cronometru cu bandă
2 00000 Lei

PASCO Cronometru cu bandă

În timp ce conceptul de temporizator de bandă a fost acceptat pe scară largă, probleme precum lipsa completă a calibrabilității și dificultatea de a obține hârtie specială au făcut în mod tradițional această metodă dificilă. PASCO a eliminat aceste probleme cu un design unic al ultimului său produs. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
2 00000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 4000 Lei
Descriere
Caracteristici speciale:
Cele 2 frecvențe calibrate controlate pe cristal (10 Hz și 40 Hz) funcționează cu o limită de eroare de 0,1%. Frecvența de 40 Hz este ideală pentru experimentele de cădere liberă. Frecvența mai lentă de 10 Hz a fost optimizată pentru experimente dinamice.
Include o baterie internă de 9 V, dar poate fi utilizată și o sursă de alimentare externă de 9 V CA opțională. O baterie poate alimenta dispozitivul aproximativ un an în condiții experimentale normale.
Dispozitivul are o greutate redusă și un cap de imprimare cu pini mici. Este controlat de impulsuri scurte, de milisecundă.
Rezultatul este tipărit pe hârtie simplă cu lățimea de 12,5 mm. Hârtia are 150 de metri lungime, rulată în pachet.
Plăci de hârtie de carbon: suportul pentru plăci reglabil vă permite să controlați punctul de imprimare, asigurând astfel funcționarea plăcilor pe termen lung, fără probleme.
Montare: permite cronometrului benzii să fie montat cu ușurință pe un suport standard de laborator, fie paralel, fie perpendicular pe suport. Puteți regla dimensiunea tijei trepiedului între 9 și 13 mm.

Pachetul include:
Cronometru cu bandă
150 de metri rulouri de hârtie
10 bucăți de placă de hârtie carbon

Cum functioneaza?
Poate fi un instrument excelent pentru testarea vitezei și accelerației în timpul lecțiilor. Un obiect în mișcare trage banda de hârtie prin cronometru în timp ce cronometrul imprimă puncte pe bandă la intervale regulate. Seria exactă a rezultatului pe banda de hârtie, care reprezintă poziția obiectului în funcție de timp.
Pe baza punctelor de pe centură, distanța parcursă devine măsurabilă și viteza medie poate fi calculată pentru fiecare interval de timp. Determinând timpul și locul, elevii pot calcula și gradul de accelerație.
Banda de hârtie poate fi, de asemenea, atașată vehiculelor de testare în zbor și greutăților care se încadrează, făcându-l versatil de utilizat.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
ME-9283
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare