Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Sărbători fericite!

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Cap pentru senzor fotoelectric

PASCO Cap pentru senzor fotoelectric

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
 • Capul pentru senzor fotoelectric PASCO funcționează într-un fascicul infraroșu îngust și are un timp de cădere rapid care generează semnale foarte precise pentru sincronizare. Când fasciculul infraroșu întâmpină un obstacol între sursă și detector, tensiunea de ieșire a fotocath este scăzută și LED-ul roșu de pe fotocath se aprinde. Când fasciculul nu este obstrucționat, tensiunea de ieșire este mare și LED-ul se stinge. Sistemul fotogate / melc utilizează un cap de senzor fotoelectic pentru a examina rotația melcului cu frecare redusă, oferind un senzor simplu și versatil. Calculați și trasați poziția, viteza, accelerația mașinilor și maselor etc. Șnecul poate fi, de asemenea, îndepărtat și fotogatul poate fi utilizat pentru experimentele standard de fotogate. Porțile foto ale sistemelor dinamice oferă o gamă largă de măsurători de timp, viteză și accelerație. Porțile foto pot fi montate pe cărucioare dinamice folosind clemele furnizate. Atunci când este utilizat cu un computer, sistemul poate înregistra, afișa și analiza date.
  Conectivitate: Poarta foto ScienceWorkshop originală, acest senzor se conectează direct la 550 sau 850 de intrări digitale și la conectorii vechi ScienceWorkshop. Este necesar un adaptor digital pentru utilizarea cu conectorii PASPORT (cum ar fi AirLink).
  Utilizare tipică:
  Efectuarea măsurătorilor de bază ale poziției, vitezei și accelerației
  Investigarea căderii libere, a accelerației gravitaționale
  Măsurarea perioadei de oscilație

  Interfață și software necesare:
  Pentru a utiliza acest produs, aveți nevoie de un conector universal 550 sau 850. Pentru acest produs este necesar sau recomandat software PASCO pentru colectarea și analiza datelor. Puteți utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
 • Cod produs
  ME-9498
Creare magazin online