Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Sărbători fericite!

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Sistem static

PASCO Sistem static
8 44000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 16880 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Sistemul static PASCO oferă oportunități experimentale interesante pentru a demonstra poziția de echilibru și diferiți vectori. Pachetul include o placă magnetică și componentele sale pentru a ajuta elevii să învețe elementele de bază ale staticii. Sistemul static include, de asemenea, o placă magnetică ștearsă, piese și piese de schimb, precum și un set de greutăți și umerașe. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
 • Tabla metalică magnetică (45 cm x 45 cm) poate fi ștearsă și scrisă pe ambele părți pentru a face anumite fenomene fizice și mai ușor de înțeles scriind diagrame de forță, ecuații și alte note. Scrierile de pe tablă pot fi șterse cu ușurință după o oră dacă nu mai sunt necesare.
  Majoritatea componentelor sistemului static pot fi atașate magnetic la placă, sunt echipate cu o bază de cauciuc, astfel încât să nu zgârie suprafața plăcii în timpul instalării.
  Sistemul static este un instrument de demonstrație excelent atât pentru experimentarea de grup, cât și pentru experimentarea individuală. Versatilitatea instrumentului permite flexibilitate în proiectarea materialului de lecție, iar dimensiunea sa compactă îl face ușor de depozitat.

  Aplicații tipice:
  Legea lui Hooke
  Forțe paralele
  Centrul de greutate
  Forțe non-paralele
  Pantă
  Mișcare armonică simplă
  Mașini simple
  Forțe care acționează în timpul oscilației

  Pachetul include:
  Tablă magnetică
  Piese statice și piese de schimb
  Greutate și set de umerașe

  Cum functioneaza?
  Studiile mecanice încep întotdeauna cu legile lui Newton.

  Legea lui Newton I afirmă că fiecare corp este în repaus sau face o mișcare dreaptă și lină până când este mutat din această stare de repaus de un alt corp sau de o anumită forță.
  Dacă ∑ F = 0, atunci a = 0.

  Legea II Newton, numită și legea de bază a dinamicii, descrie ce se întâmplă atunci când suma forțelor care acționează asupra obiectului studiat nu este zero. O forță F care acționează asupra unui obiect de masă m determină accelerarea obiectului conform formulei F = ma.

  Curriculumul pentru majoritatea lecțiilor introductive se referă la efectele forței asupra corpurilor fizice. Sistemul static PASCO este conceput pentru a ilustra natura efectelor forței studiate în timpul orelor în cazul special în care nu există nicio accelerație. Cu alte cuvinte, atunci când vectorul rezultat al forțelor care acționează asupra corpului este zero.

  Unul dintre motivele pentru care merită investigat cazurile în care nu există nicio accelerare rezidă tocmai în simplitatea experimentului. La urma urmei, este mult mai ușor de măsurat în sistemele care nu au accelerație decât în sistemele care au. O excelentă oportunitate experimentală în astfel de cazuri este studierea vectorilor forțelor care acționează asupra corpului. Celălalt motiv este că de cele mai multe ori în viața de zi cu zi, elevii pot întâlni și corpuri care nu efectuează mișcări de accelerare.
 • Cod produs
  ME-9502
Creare magazin online