TOP produse

Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Sistem static

PASCO Sistem static
PASCO Sistem static
Sistemul static PASCO oferă oportunități experimentale interesante pentru a demonstra poziția de echilibru și diferiți vectori. Pachetul include o placă magnetică și componentele sale pentru a ajuta elevii să învețe elementele de bază ale staticii. Sistemul static include, de asemenea, o placă magnetică ștearsă, piese și piese de schimb, precum și un set de greutăți și umerașe. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
Detalii
8 44000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 16880 Lei
Descriere
Tabla metalică magnetică (45 cm x 45 cm) poate fi ștearsă și scrisă pe ambele părți pentru a face anumite fenomene fizice și mai ușor de înțeles scriind diagrame de forță, ecuații și alte note. Scrierile de pe tablă pot fi șterse cu ușurință după o oră dacă nu mai sunt necesare.
Majoritatea componentelor sistemului static pot fi atașate magnetic la placă, sunt echipate cu o bază de cauciuc, astfel încât să nu zgârie suprafața plăcii în timpul instalării.
Sistemul static este un instrument de demonstrație excelent atât pentru experimentarea de grup, cât și pentru experimentarea individuală. Versatilitatea instrumentului permite flexibilitate în proiectarea materialului de lecție, iar dimensiunea sa compactă îl face ușor de depozitat.

Aplicații tipice:
Legea lui Hooke
Forțe paralele
Centrul de greutate
Forțe non-paralele
Pantă
Mișcare armonică simplă
Mașini simple
Forțe care acționează în timpul oscilației

Pachetul include:
Tablă magnetică
Piese statice și piese de schimb
Greutate și set de umerașe

Cum functioneaza?
Studiile mecanice încep întotdeauna cu legile lui Newton.

Legea lui Newton I afirmă că fiecare corp este în repaus sau face o mișcare dreaptă și lină până când este mutat din această stare de repaus de un alt corp sau de o anumită forță.
Dacă ∑ F = 0, atunci a = 0.

Legea II Newton, numită și legea de bază a dinamicii, descrie ce se întâmplă atunci când suma forțelor care acționează asupra obiectului studiat nu este zero. O forță F care acționează asupra unui obiect de masă m determină accelerarea obiectului conform formulei F = ma.

Curriculumul pentru majoritatea lecțiilor introductive se referă la efectele forței asupra corpurilor fizice. Sistemul static PASCO este conceput pentru a ilustra natura efectelor forței studiate în timpul orelor în cazul special în care nu există nicio accelerație. Cu alte cuvinte, atunci când vectorul rezultat al forțelor care acționează asupra corpului este zero.

Unul dintre motivele pentru care merită investigat cazurile în care nu există nicio accelerare rezidă tocmai în simplitatea experimentului. La urma urmei, este mult mai ușor de măsurat în sistemele care nu au accelerație decât în sistemele care au. O excelentă oportunitate experimentală în astfel de cazuri este studierea vectorilor forțelor care acționează asupra corpului. Celălalt motiv este că de cele mai multe ori în viața de zi cu zi, elevii pot întâlni și corpuri care nu efectuează mișcări de accelerare.
Info produs
Termen de livrare
6-8 săptămâni
Cod produs
ME-9502
Recenzii

Scrie prima recenzie pentru acest produs!

Produse similare