Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Sistem de difracție bazat pe senzori
PASCO Sistem de difracție bazat pe senzori
8 48200 Lei

PASCO Sistem de difracție bazat pe senzori

Sistemul de difracție bazat pe senzori oferă studenților o oportunitate de a examina o mare varietate de modele de difracție și interferență în timpul unui exercițiu de laborator. Ei pot studia consecințele diferitelor setări de decalaj. Lățimea spațiului și numărul de sloturi pot fi, de asemenea, modificate. Mai mult, prin adăugarea laserului cu diodă verde (OS-8458), pot fi examinate diferite rezultate experimentale generate de modificările lungimii de undă. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
PE COMANDA
8 48200 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 16964 Lei
Descriere
Scanare cu compilatorul liniar:
În acest sistem unic de scanare, modelul de difracție este realizat de un senzor de lumină conectat la un senzor de rotație 0. Pe măsură ce roata senzorului de mișcare rotațională este rotită manual, senzorul de mișcare rotativă se deplasează de-a lungul unui raft de viteze numit invertor liniar. Elevii își pot trage concluziile folosind modelul de difracție văzut și un grafic de localizare a intensității luminii în timp real.

Lasere ușor de aliniat:
Raza laserului poate fi utilizată pentru a viza ușor golurile. Odată ce fasciculul este aliniat, laserul sau sloturile pot fi îndepărtate de pe masa optică și utilizate fără aliniere suplimentară.
Poziția golurilor poate fi modificată pe întuneric fără a regla întregul sistem.
Roțile din jurul golurilor scutesc utilizatorul de frustrarea care apare de obicei atunci când se utilizează echipamente similare în întuneric. Pur și simplu faceți clic pe roată la următoarea poziție pentru a o bloca în altă poziție. Discul trebuie reglat o singură dată, după care toate golurile din roată vor rămâne la locul lor.

Pachetul include:
Lacune de difracție de precizie (OS-8453)
Transformator electirc liniar (OS-8535A)
Cadru de deschidere (OS-8534A)
Șină optică de 1,2 m (OS-8508)

Pentru a utiliza produsul aveți nevoie:
Interfața PASCO
Software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
OS-8452
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare