Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Mixer de culoare
PASCO Mixer de culoare
1 83400 Lei

PASCO Mixer de culoare

Trei LED-uri variabile independent oferă o modalitate ușoară de a explora lumina și culoarea. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
PE COMANDA
1 83400 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 3668 Lei
Descriere
Intensitatea luminilor roșii, verzi și albastre din Color Mixer poate fi ajustată cu ușurință individual sau chiar simultan. Prezentarea culorilor complexe este la fel de simplă ca proiectarea luminii pe o suprafață netedă.
Demonstrați cum să produceți lumină albă și descoperiți culorile secundare de cian, magenta și galben. Prin variația intensităților, se poate produce aproape orice culoare. Instrumentul poate fi folosit pentru a demonstra unul dintre modurile în care funcționează televizoarele, modul în care produc gama completă de culori și o demonstrație ilustrativă a absorbției UV sau a culorii oceanului sau a dispersiei Rayleigh care provoacă apusul portocaliu.

Color Mixer poate fi ușor conectat la orice banc optic. Poate fi utilizat și în cercetarea de laborator cu ajutorul kitului optic de bază. Obiectivul și ecranul din kit permit luminii dispozitivului să fie focalizată și afișată în orice laborator. Prin schimbarea poziției obiectivului și a ecranului, suprapunerea culorilor poate fi afectată.

Conținut:
Sursă de lumină tricolor
Alimentare electrică
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
OS-8496
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare