Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Tub „Monedă și pană”
PASCO Tub „Monedă și pană”
97000 Lei

PASCO Tub „Monedă și pană”

Experimentul „Monedă și pană” este cel mai bun mod de a risipi concepția greșită că obiectele mai ușoare cad mai încet ”.
Când aerul din interiorul tubului de 75 cm se află sub presiunea atmosferică, stiloul (în acest caz o bucată de polistiren clar vizibil) cade semnificativ mai lent decât moneda. Cu ajutorul unei pompe de vid cu seringă, presiunea din interiorul cilindrului poate fi redusă la doar 7% din presiunea atmosferică. În acest moment, s-a putut observa că stiloul și moneda cădeau aproape la același ritm. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
97000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1940 Lei
Descriere
Tubul vine, de asemenea, cu un conector care permite elevilor să utilizeze senzorul de presiune absolută pentru a măsura presiunea din interiorul tubului. Pe baza acestui fapt, prin determinarea corelației dintre ratele de cădere și presiune, aceștia vor fi capabili să traseze modificarea ca funcție.
„Tubul cu monedă și stilou” conține un tub din plastic transparent cu diametrul de 3,8 cm, cu capace de capăt, o monedă și un „stilou” din polistiren și o seringă.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
SE-9788
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare