Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Set de bobine de bază
PASCO Set de bobine de bază
3 57000 Lei

PASCO Set de bobine de bază

Aceste bobine de înaltă calitate și miezuri de fier laminat pun în mod efectiv în practică fundalul teoretic al electromagnetismului. Luați-le una câte una sau chiar într-un set complet. Bobinele sunt codificate în culori și marcate cu numărul filetului și direcția de înfășurare. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
PE COMANDA
3 57000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 7140 Lei
Descriere
Folosiți-le pentru următoarele experimente:
Electromagnetism: Arătați că puterea câmpului magnetic poate fi crescută prin creșterea curentului în cazul adăugării unui miez de fier în bobină sau folosind o bobină cu un număr mai mare de spire.
Inducție: Glisați un miez de fier prin bobină și măsurați forța electromotivă generată (EMF) folosind un galvanometru. Arată cum EMF depinde de numărul de ture și de viteza relativă a magnetului și a bobinei.
Transformatoare: Atașați bobine la miezuri de fier în formă de U sau E pentru a demonstra inductanța comună și teoria transformatoarelor. Apoi conectați un încărcător pentru a detecta schimbul de energie. Investigați teoria de bază a transformatorului cu o sursă de alimentare de curent alternativ și un voltmetru. Demonstrarea articolelor avansate necesită, de asemenea, utilizarea unui generator de funcții cu energie de ieșire mare (PI-8127 sau PI-9598) și a unui osciloscop. Pentru o experiență experimentală și mai bună, utilizați un computer cu una dintre interfețele PASCO ScienceWorkshop.
Notă: Acestea nu sunt transformatoare ideale. Așa cum este adevărat pentru orice transformator cu o singură bobină, transferul de flux între bobine este de numai 10%. Prin urmare, raportul de conversie a tensiunii rămâne proporțional sub valorile ideale, în funcție de numărul de rotații pe bobină. În această limită, pot fi efectuate studii cantitative eficiente.

Experimente tipice:
Cu ghidul profesorului și eșantion de date.
Bazele transformatorului 1
Bazele transformatorului 2
Inductie electromagnetica
Transformatoare intermediare

Pachetul include:
200 bobine filetate (SF-8609)
400 bobine filetate (2) (SF-8610)
800 bobine filetate (SF-8611)
Miez de fier în formă de U.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
SF-8616
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare