Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Ventilator Meade pentru dispozitivul Meade Deep Sky Imager

Ventilator Meade pentru dispozitivul  Meade Deep Sky Imager
18885 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 378 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Ventilator Meade pentru unitatea imagistică compatibilă cu toate modelele DSI (Meade Deep Sky Imager)
Ventilatorul Meade pentru unitatea de imagine Meade Deep Sky Imager este compatibil cu toate modelele Meade Deep Sky Imager (DSI). Ventilatorul Deep Sky Imager care poate fi conectat la toate tipurile de camere Deep Sky Imager ajută la menținerea camerei la o temperatură de funcționare scăzută. Această unitate de ventilare fixată este concepută pentru a îmbunătăți fluxul de aer și eficiența de răcire a camerei. Tehnologia de imagistică CCD este întotdeauna asociată cu o răcire mai bună. În plus, această unitate reduce și mai mult nivelul de zgomot și îmbunătățește în continuare calitatea imaginii prin reducerea semnificativă a temperaturii de funcționare. Utilizați acest accesoriu pentru a optimiza performanțele unității DSI. Compatibil cu toate modelele Meade Deep Sky Imager, inclusiv camerele DSI și DSI Pro. Pachetul include set de baterii și cele 8 (opt) baterii AA cerute de utilizator. Cu acest accesoriu fixabil care poate fi conectat cu un singur conector, Meade DSI poate funcționa instantaneu cu zgomot mai redus și o calitate a imaginii mai bună.

  • Cod produs
    LH71836
Creare magazin online